Актуелни Случувања

Актуелните случувања во патниот сообраќај неминовно ја наметнуваат потребата од создавање на квалитетни возачи како културни и дисциплинирани учесници во сообраќајот. Секојдневно сме сведоци на известувањата за нови и нови жртви во сообраќајни незгоди како и застрашувачките статистички податоци за за бројот на истите. Токму поради причината што иднината на цели идни генерации е во наши раце, нашата работа е фокусирана на квалитетна стручна практична подготовка.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s