Пази Радар е апликација за Android телефони која предупредува.

Пази Радар е апликација која ги предупредува возачите за можни радарски контроли на патиштата во Република Македонија.

Cе прикажуваат повеќе можни локации на радарски контроли во непосредна близина на корисникот. За секоја можна радарска контрола се прикажува оддалеченост од моменталната локација на корисникот.

Апликацијата е изработена од страна на Веб Фактори во соработка со Министерството за информатичко општество и администрација и Министерството за Внатрешни Работи на Република Македонија.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s