Електронска аукција за набавка на новите возила на МВР

 

 

 

 

Комисијата за јавни набавки при МВР, задолжена за спроведување на постапката за доделување на договор за јвна набавка на моторни возила во полициска изведба, по извршената евалуација на добиените понуди, за утре закажа електронска аукција за негативно јавно наддавање, преку електронскиот систем за јавни набавки.

Најниската понудена цена на огласот за јавна набавка на моторните возила која изнесува 236.934.900 денари ќе биде почетна цена на јавното наддавање. Понудувачите, вкупно пет правни субјекти, ќе можат да ги намалуваат понудите најмалку за 250.000 денари, а најмногу 2.500.000 денари во секој круг од јавното наддавање .

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s