Промоција на двд изданието – “Сообраќаен буквар“

 

Министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска, во рамките на отпочнувањето на кампањата “Да ги заштитиме децата во сообраќајот“, утре (06.09) во 11,30 часот во Основното училиште “Ѓорѓија Пулевски“ во Скопје, ќе присуствува на промоцијата на ДВД изданието“Сообраќаен буквар“, наменето за едукација на децата.

Предвидено е на промоцијата покрај министерката Јанкулоска да присуствуваат и министрите за образование и за труд и социјална политика Панче Кралев и Спире Ристовски, како и челните луѓе на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. По ова ќе следат изјави за медиумите.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s