КРОС РЕЛИ ЗА ТЕРЕНЦИ „ДЕЛЧЕВО 2012“

Благодарение на соработката меѓу Општина Делчево и АМК Џип Рели Спорт од Скопје, на 8 септември, на Денот на независноста на Македонија ќе се организира Меѓународно крос рели за теренски возила што е 33-то вакво рели кое се организира кај нас.

Извор: Avto +

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s