Авион се судри со Volvo. Volvo победи!

Сите знаеме дека автомобилите на Volvo се најбезбедните во светот – освен пилотот на овој авион…

Пилотот на малиот AT3 авион имал проблеми да слета на пистата, па од таа причина се судрил со Volvo XC60. Судејќи по фотографиите, подобро би поминал да се судрил со друг авион – отколку со ѕид од шведски челик.

Патниците во Volvo XC60 Поминале без никакви повреди, дури и гребаници, додека пилотот на авионот се здобил со сериозни повреди. Тоа го покажува и состојбата на авионот.

Извор: koli.com.mk

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s