Авион се судри со Volvo. Volvo победи!

Сите знаеме дека автомобилите на Volvo се најбезбедните во светот – освен пилотот на овој авион…

Пилотот на малиот AT3 авион имал проблеми да слета на пистата, па од таа причина се судрил со Volvo XC60. Судејќи по фотографиите, подобро би поминал да се судрил со друг авион – отколку со ѕид од шведски челик.

Патниците во Volvo XC60 Поминале без никакви повреди, дури и гребаници, додека пилотот на авионот се здобил со сериозни повреди. Тоа го покажува и состојбата на авионот.

Извор: koli.com.mk