АВТОМОБИЛ ЗА СЕКОЈ СТУДЕНТ.

Кој не би сакал да има ваков “гром” кога е студент  и со него да си се возика. 🙂

BMW 328 Hommage

                       

 


 

Погледнете го видеото за BMW 328 Hommage…